Download hier dit paleo en glutenvrije recept.
Bereidingstijd: 35 min
Recept voor 2 personen
450 kCal
Ingrediënten:
- wilde scampi
Stap voor stap:
- Kook de spruiten 2 minuten in licht gezouten water. Giet ze af en doe ze terug in de pot.
- Pluk de tijm en de oregano en hak de bladeren fijn.
- Verhit bakolie in een grote pan op middelhoog vuur en voeg er de sjalot, knoflook en paprika's aan toe. Kruid met peper en zout en bak 3 minuten. Voeg de tijm en de oregano toe.
- Voeg terug bakolie toe aan de groenten en voeg nu ook de scampi en de tomatenpuree toe. Bak 1 minuut.
- Voeg de groentebouillon toe en roer alles goed door elkaar. Laat 5 minuten sudderen tot de saus is ingedikt en de scampi's gaar zijn.
- Snijd de druiftomaten in 4 partjes en voeg ze toe aan de pot met spruiten. Besprenkel met de witte balsamico vinaigrette, peper en zout.
- Verdeel de spruiten - tomaten salade over de borden en plaats de Italiaanse scampi erbovenop. Lepel de amandel - basilicum pesto over de scampi.
Smakelijk!
Bereid dit gerecht stap voor stap met een handige video:
Krijg 25 korting op je eerste bestelling met de code METROFOOD'