Zoet, fris, knapperig en hartig tegelijk: deze esthetisch verantwoorde toastjes met appel, spek en Caprice des Dieux zijn verslavend lekker.
Par Maarten
Wat heb je nodig?
1 Caprice Des Dieux
8 sneetjes toastbrood
4 sneetjes spek
1 Granny Smith-appel
4 tl mango chutney
Paar blaadjes babyspinazie
Zo maak je het klaar in 15 minuten
Snij het spek in reepjes en bak ze een drietal minuten in een pan zonder vetstof.
Snij met behulp van een vormpje rondjes uit het toastbrood. Laat de toastjes wat bruinen in een broodrooster.
Snij de appel in flinterdunne plakjes, de kaas in iets dikkere.
Smeer een laagje mango chutney op de toastjes. Beleg ze verder met stukjes gebakken spek, een paar blaadjes spinazie, Caprice des Dieux en een appelschijfje.
Ga zelf aan de slag en stuur ons een foto van het resultaat via Instagram met #MetroMeal @metrobelgie