Time to Eat: Chocoladequinoa met rijstpudding

Time to Eat: Chocoladequinoa met rijstpudding

Ingrediënten

(Voor 4 personen)

  • 40 cl water

  • 80 g bruine suiker
  • 60 cl halfvolle melk
  • 25 cl vloeibare room
  • 80 g witte quinoa
  • 50 g pure chocolade 80% (in stukjes of fijngestampt)
  • 1 tonkaboon
  • 1 flinke snuif van de pepermolen
    1.  Verwarm het water in een pan en doe er de afgespoelde quinoa bij. Laat 5 minuten koken en giet af.

  • Verwarm in een andere pan de melk en suiker. Doe er de afgespoelde en uitgelekte quinoa bij.
  • Voeg de chocolade toe, een snuifje peper en de tonkaboon en zet het geheel 30 minuutjes op een zacht vuur
  • Giet er na 20 minuten de vloeibare room bij.
  • Dien de chocoladequinoa lauw op.