Proximus League - "Nederlaag OHL niet het gevolg van vertrek Frank Vercauteren"

Proximus League - "Nederlaag OHL niet het gevolg van vertrek Frank Vercauteren"

Volgens OHL-trainer Vincent Euvrard is er geen verband tussen het vertrek van Vercauteren en de thuisnederlaag zaterdagavond van zijn ploeg tegen Lokeren met 2-3. "Van al onze thuismatchen was dit vandaag onze beste wedstrijd van het seizoen. We blijven jammer genoeg met lege handen achter", aldus een geïrriteerde Euvrard tijdens de persconferentie na de match. Na het vertrek in februari van Pearson als trainer werd Vincent Euvrard aangesteld als trainer met Frank Vercauteren als sportief adviseur. Afgelopen donderdag vertrok Vercauteren totaal onverwacht om hoofdcoach te worden bij Anderlecht. Het bestuur van OHL reageerde ontgoocheld op het vertrek.

"Als je aan scorebordjournalistiek doet, werd de eerste match post-Vercauteren inderdaad verloren, maar als je de wedstrijd analyseert en goed beoordeelt, heb ik toch wel iets anders gezien", aldus Euvrard die wees op de vele kansen die zijn ploeg de nek had omgewrongen. "Voetbal is een rare sport. Vorige week kregen we op Beerschot te veel, dit keer te weinig."

Vincent Euvrard benadrukte voorts dat hij zich weinig aantrekt van de commotie rond het vertrek van Vercauteren. "Ik heb er weinig boodschap aan. Ik ben alleen bezig met het zo goed mogelijk voorbereiden van mijn team op de volgende match", aldus de OHL-trainer.

bron: Belga