Belgen in het buitenland - Eerste nederlaag voor Atlético Madrid tegen Real Sociedad van invaller Januzaj

Atlético Madrid heeft zaterdag op de vierde speeldag van de Spaanse Primera Division zijn eerste puntenverlies geleden. Real Sociedad, met invaller Adnan Januzaj, bleek met 2-0 te sterk. Januzaj kwam zeven minuten voor tijd van de bank, de eindstand lag toen al vast. Martin Odegaard (58.), huurling van Real Madrid, opende na de rust de score. Amper drie minuten later verdubbelde Nacho Monreal de voorsprong, Atlético vond geen antwoord.

Atlético Madrid blijft ondanks de nederlaag aan de leiding met negen punten. Alleen Sevilla, dat zondag naar Alaves moet, kan er eventueel nog overheen komen voor het einde van het weekend. Het Real Sociedad van Adnan Januzaj staat verdienstelijk zesde.