Als je op zoek bent naar een ijsmaker met ervaring, dan ben je bij Capoue aan het juiste adres. Al meer dan 70 jaar verheft Capoue roomijs maken tot een kunst. Alle ijsbereidingen van Capoue worden gemaakt in Pailhe, in de provincie Luik, volgens traditionele technieken die met passie van generatie op generatie worden doorgegeven.
Vanille uit Madagaskar
Ook de ingrediënten worden met de grootste zorg geselecteerd: het vanille-ijs, gemaakt van 100% vanillestokjes uit Madagaskar afkomstig van een verantwoorde familieplantage, terwijl de sappige aardbeien afkomstig zijn van de ‘fraises du village’ in Gerpinnes, een boerderij die zich inzet voor duurzame landbouw. En laten we de melk niet vergeten, die komt van de boerderij in Hodoumont, op slechts een paar kilometer van de ijsmakerij. Verser dan vers, dus!
Kerstbûches in alle kleuren en smaken
Ook voor de feestdagen heeft Capoue weer zijn beste beentje voorgezet. Je kan maar liefst kiezen uit 9 kerstbûches, van de klassieke Dame Blanche tot de exotische combinatie van citroen, passievrucht en bloedsinaasappel. Een bûche kost 40 euro en vult de borden van 6 tot 8 gasten.
• De Dame Blanche: Vanille en Chocolade
• De Maouais: Koffie en Witte Chocolade
• De Tout choco: Pure Chocolade, Melkchocolade en Witte Chocolade
• De Miam: Chocolade-pinda en Melkchocolade
• De Douceur: Vanille en Framboos
• De Fruitée: Citroen, Passievrucht en Bloedsinaasappel
• De Festive: Passievrucht en Framboos
• De Caramel salé: Vanille en Zoute Karamel
• De Craquante: Chocolade, Feuilletine en Hazelnoot
Laat het smaken!
Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be