Na een slecht jaar vanwege corona groeit de parkeerbusiness van ParkCare weer fors

Na een slecht jaar vanwege corona groeit de parkeerbusiness van ParkCare weer fors

Een flinke daling in omzet

“In 2020 hebben wij een erg slecht jaar gedraaid. Vanwege de pandemie vlogen er natuurlijk zeer weinig passagiersvluchten. Aangezien men bij ons parkeerplekken kan reserveren bij vliegvelden lag ook onze business zo goed als plat”, vertelt Theo. Als er niemand met het vliegtuig vertrekt, dan heeft ook bijna niemand een parkeerplek nodig voor een bepaalde periode. “In 2020 is onze omzet dan ook met circa 70% gedaald”, stelt Theo.

Wat doet ParkCare?

ParkCare is een vergelijkingswebsite voor het boeken van parkeerplekken bij vliegvelden door héél Nederland, België en Duitsland. “Dagelijks werkt ons team hard om onze (potentiële) klanten te kunnen voorzien van een ruim en betrouwbaar aanbod”, vertelt Theo. Bij ParkCare bestaat het aanbod zowel uit kleinere als grotere parkeeraanbieders. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Verder vertelt Theo dat zij in nauw contact staan met de aanbieders. De lijntjes worden kort gehouden. Hierdoor kan ParkCare de beste prijs en kwaliteit bieden.

De toekomst voor parkeren bij airport

Na een zeer slecht jaar met een flinke daling in de omzet gaat het inmiddels weer wat beter met het bedrijf. “Afgelopen april begon het seizoen weer en dat merkten wij. Meer mensen gingen op vakantie en boekten hun parkeerplek weer via ons”, vertelt Theo. “Dit jaar verwachten wij dat het aantal boekingen net iets onder het aantal van 2019 zal komen. Dat is jammer, maar de groei is wel definitief ingezet.” “In 2025 hopen en verwachten wij weer op het niveau te zitten van 2019. Een realistisch en mooi doel wat ons betreft”, sluit Theo af.

Vergelijken en boeken bij ParkCare doe je zo!

Wil je parkeren bij Zaventem of een ander vliegveld in België, Nederland of Duitsland? Via ParkCare kun je jouw gewenste locatie en data invullen in de vergelijkingstool. Er verschijnt dan een overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders. Je kunt deze eenvoudig met elkaar vergelijken. Heb je specifieke wensen? Gebruik dan de filters. Zo vind je nog sneller jouw ideale aanbieder. Als je een aanbieder hebt gevonden, dan kun je deze ook direct reserveren. Door te boeken via ParkCare bespaar je jezelf niet alleen een zoektocht op de dag zelf, maar zeker ook geld! Vooraf reserveren is namelijk een stuk goedkoper, dan ter plekke een parkeerplek regelen.