Limburg pakt tegen Leuven derde zege van het seizoen

Limburg United heeft vandaag de negende speeldag in de Euromillions Basket League afgesloten met een ruime overwinning tegen Leuven. De Limburgers legden de Bears in Hasselt met 84-64 (rust: 36-33) over de knie. De thuisploeg maakte op eigen parket het verschil in de tweede helft. Bij Limburg scoorden Khaliq Spicer, Dominic Morris en Jonas Delalieux elk 19 punten. Delalieux plukte ook nog eens 15 rebounds en ook Spicer (11 rebounds) liet een double-double optekenen. De topschutter bevond zich echter in Leuvense rangen. De 20 punten van Harris Delalic volstonden niet voor de zege.

Voor de Limburgers is het de derde zege op acht wedstrijden. Ze rukken daardoor op naar de zevende plaats. Leuven won twee keer op zeven duels en is alleen laatste.