'Knapste koppel op aarde' reageert op kritiek

'Knapste koppel op aarde' reageert op kritiek

‘Zonnebankbruin', ‘valse wenkbrauwen' of ‘plastic tanden': het zijn maar een paar voorbeelden van de verwijten die een koppel toegeworpen kreeg op sociale media nadat ze een schoonheidswedstrijd wonnen en gebombardeerd werden tot ‘Knapste koppel ter wereld'.

Tansley vond het dan ook nodig te reageren aan Caters News en op haar Instagram-account: "Dit had een succesverhaal moeten zijn, waar we hard voor gewerkt hebben. Het had een eer voor mij moeten zijn om daar met de liefde van mijn leven op het podium te staan."

"We staan met beide voeten nog altijd op de grond en mensen die ons kennen kunnen dat bevestigen. We hebben nooit beweerd dat we het mooiste koppel ter wereld zijn of dat we op straat tegengehouden worden. Maar we krijgen wel complimenten van vrienden en kennissen omdat we zo hard gewerkt hebben om te geraken waar we nu zijn. Dat is toch geen slecht teken."

"Mensen zijn blijkbaar zo snel geneigd om negatief te zijn, in plaats van de positieve kant te bekijken. Ik ben trots op wie we zijn, ongeacht van wat anderen daarvan denken", laat Tansley optekenen.