De beste jacuzzi’s van 2022

De beste jacuzzi’s van 2022

Canadian Spa Company Okanagan 10-Jet Plug-and-Play Hot Tub

Als je bereid bent om wat meer uit te geven aan een high-end hot tub, dan is de Okanagan een geweldige keuze. Dit ronde ontwerp biedt comfortabel plaats aan maximaal vier volwassenen, terwijl 10 roestvrijstalen roterende hydrotherapie-jets een ontspannende, spa-achtige massage bieden. Je kunt de jets in veel verschillende configuraties en richtingen instellen om het type massage te variëren. Deze jacuzzi is niet al te groot en neemt daarom relatief weinig ruimte in op je terras of in je tuin. Daarnaast is dit exemplaar aan de diepe kant, wat wel zo fijn is! 

Lifesmart LS100 Bermuda 4-Person 13-Jet 110V Plug-and-Play Spa

Lifesmart maakt enkele van de beste bubbelbaden en spa's, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat de Bermuda onze nummer één keuze is. Deze spa voor vier personen is gemaakt van gegoten polyethyleen, een uiterst duurzame en weerbestendige thermoplast. Het plug-in-play-ontwerp is eenvoudig te gebruiken. Het doet een beroep op een verwarmingssysteem met thermische wrijving om het water op te warmen. Opvallende kenmerken zijn comfortabele kuipstoelen, een waterval, een van kleur veranderend onderwaterverlichtingssysteem en 13 jets. Een paar jets meer zou leuk zijn, maar die zijn strategisch rond elke stoel geplaatst.

Aquarest Spas 300 Select 2-Person 20-Jet Oval Plug-and-Play Hot Tub

Aquarest Spas maakt de beste spa's voor twee personen. Deze compacte spa heeft diepe kuipstoelen met 20 strategisch geplaatste roestvrijstalen massagejets. Twee bekerhouders houden je favoriete drankje binnen handbereik en met een digitaal bedieningspaneel kun je de intensiteit en richting van de jets wijzigen. De fabrikant beweert dat het ontwerp van de lendensteun het comfort bevordert. De 300 Select pronkt ook met een verlichte LED-waterval met negen kleurmodi. Je krijgt ook energiezuinige verwarming met schuimisolatie, een gepatenteerd filtersysteem en een vergrendelbare veiligheidsafdekking. Het enige dat deze jacuzzi niet heeft, zijn trappen.

Coleman Saluspa Miami AirJet 4-Person Inflatable Hot Tub Spa with Pump

Interesse in een betaalbare jacuzzi? Overweeg een opblaasbaar model, zoals de Coleman SaluSpa Miami. Deze met lucht gevulde spa is gemaakt van stevig kunststof en wordt geleverd met een eigen pomp en filter. Volgens de fabrikant is hij binnen enkele minuten opgeblazen. En een meegeleverde chemicaliëndispenser zorgt voor een stabiel chloorniveau. Het plug-and-play-ontwerp biedt plaats aan twee tot vier personen rond de drielaagse PVC-wanden. Het is gemakkelijk om erin te bewegen, maar dat hoeft misschien niet, aangezien 60 jets de golven overal verspreiden. Je regelt de temperatuur en jets met een handig digitaal bedieningspaneel.