Wat zijn de beste sport NFT’s?

Wat zijn de beste sport NFT’s?

Rarible

Rarible is een uitstekende marktplaats voor verzamelaars die nieuw zijn in de scene. Het biedt bronnen en handleidingen voor nieuwe verzamelaars en een verscheidenheid aan verschillende producten, waaronder niet-fungibele sporttokens. Je kunt hier NFT-verzamelobjecten van topsporters vinden, evenals passen van VaynerSports. VaynerSports geeft fans de kans om beter in contact te komen met hun favoriete atleten en toegang te krijgen tot exclusieve evenementen.

OpenSea

OpenSea, een van de grootste marktplaatsen voor niet-vervangbare tokens, biedt verschillende producten, variërend van veel verschillende niet-vervangbare tokens tot andere sportmemorabilia en wedstrijdtickets. Het sportgedeelte op zijn website varieert van het aanbieden van sportgerelateerde kunst, ruilkaarten, verzamelobjecten en meer. Het biedt handleidingen voor mensen die nieuw zijn op de Non-Fungible Token-markt en is ook gasvrij, wat betekent dat je geen blockchain-kosten hoeft te betalen.

UFC

De Ultimate Fighting Championships is een van de meest populaire mixed martial arts-competities. Zoals verwacht van een populaire sport, vind je nu ook veel UFC NFT-verzamelobjecten online. Crypto.com, waarop je in crypto kunt investeren met de Cardano koers, onthulde exclusieve UFC NFT's, waarbij de spelerskaarten een zeldzaamheid en bruikbaarheid hebben. Enkele van de meest populaire UFC NFT-verzamelobjecten zijn items zoals spelerskaarten, vechtposters, kunstwerken, kampioensriemen en nog veel meer. Je kunt digitale posters vinden van je favoriete vechters, inclusief hun atletenprofiel of exclusieve kunstwerken van hun legendarische gevechten. 

Sorare

Sorare is een van de beste NFT-voetbalsites en biedt veel verzamelbare tokens. De site werkt samen met en heeft een licentie voor meer dan 150 voetbalteams, en het uitgangspunt van deze site is om je eigen fantasievoetbalteam te creëren. Als zodanig kunt u NFT-ruilkaarten verzamelen die zijn gekoppeld aan de daadwerkelijke prestaties van die atleet en geld winnen als uw spelers en team het goed doen. 

MotoGP

MotoGP, ook wel Grand Prix-motorrace genoemd, is een van de beroemdste motorraces ter wereld. Met honderdduizenden fans over de hele wereld is het geen verrassing dat er veel Non-Fungible Tokens beschikbaar zijn. De uitgebrachte MotoGP NFT-verzamelobjecten telden meer dan 28.000 en waren snel uitverkocht toen ze in 2021 openbaar werden gemaakt. Je kunt pakketten kopen met drie rijders of drie fietsen, of zelfs een mix van fietsen en rijders als je wat meer uitgeeft. Met deze Non-Fungible Token-spelers- en motorkaarten kun je meedoen aan games zoals die worden aangeboden op de MotoGP Ignition-website en echt geld en andere Non-Fungible Tokens verdienen.