Originele cadeaus voor de feestdagen voor je geliefde

Originele cadeaus voor de feestdagen voor je geliefde

Gepersonaliseerde kerstballen

Voeg een persoonlijk tintje toe aan de kerstboom met een gepersonaliseerde kerstbal van je dierbaren. Er zijn talloze websites waar je je eigen kerstbal kunt ontwerpen. Laat namen, speciale data of foto’s afdrukken op de ballen voor een uniek en memorabel cadeau dat elk jaar weer kan worden gebruikt.  

Sterrenkaart aan de hemel

Vereeuwig een bijzonder moment door een kaart van de sterrenhemel van een specifieke dag en locatie te laten maken. Dit kan zijn de datum van een bruiloft, geboorte van een kind of een ander mooi moment. Dit cadeau laat zien dat de sterren gunstig stonden op die dag.

Kerstboom adoptiecertificaat

Geef een duurzaam cadeau door een symbolische kerstboom te adopteren namens je vrienden of familie. Je kunt een certificaat en informatie over de boom verstrekken, inclusief waar het is geplant. Zo geef jij een cadeau dat bijdraagt aan het behoud van de natuur en het herinnert elk jaar aan de kerstgedachte. 

Culinaire beleving

Trakteer je dierbaren op een unieke culinaire beleving. Dit hoeft geen standaard diner bon te zijn maar kan ook een leuke kookcursus zijn. Of een gastronomisch diner bij een exclusief restaurant. Het maken van nieuwe smaakvolle herinneringen is het mooiste wat er is. 

Wellness geschenkmand

Niemand zou nee zeggen tegen een heerlijk ontspannen wellness moment. Het is niet nodig om een duur sauna entree te betalen. In plaats daarvan breng je de wellness bij je geliefden thuis. Verwen ze met een wellness geschenkmand vol met luxe badproducten, geurkaarsen en heerlijke oliën. Zo kunnen ze even ontsnappen aan de alledaagse drukte en genieten van een rustig ontspannend moment. 

Originele kerstboxershort

Voeg een vleugje humor toe aan de feestdagen met grappige kerstboxershorts. Kies voor boxershorts met leuke kerstprints. Of als je een cadeau voor het gehele jaar wilt geven dan is een luxe boxershort van een goed merk ook een origineel idee waar je elke man blij mee kunt maken.

Dit jaar is het tijd om verder te kijken dan de standaard cadeau opties en te kiezen voor iets speciaals. Met de bovenstaande tips heb je al wat meer inspiratie kunnen krijgen. Geef dit jaar een ervaring die je dierbaren kunnen koesteren.