5x leuke ideeën voor verjaardagsfeestjes

5x leuke ideeën voor verjaardagsfeestjes

Escape Room-feestje in eigen huis

Heb je er ooit al aan gedacht om je eigen huis om te toveren tot een escape room? Maak verschillende puzzels, raadsels en verborgen aanwijzingen en plaats ze in verschillende kamers. De gasten van je feestje moeten samenwerken om de mysteries op te lossen en te ontsnappen. Achteraf is er natuurlijk uitgebreid tijd om alle spannende escape room verhalen met elkaar te delen bij een gezellige borrel. 

Glow-in-the-dark-dansfeest

Organiseer een dansfeestje met een twist door de hele ruimte om te toveren tot een glow-in-the-dark-party. Gebruik blacklights, neonverf en glowsticks om het net echt te laten lijken. Je kan ook glow-in-the-dark armbandjes voorzien van je gasten zodat ze echt bij het thema passen? Een leuk idee? Maak op voorhand ook glow-in-the-dark uitnodigingen voor je feestje. Deze kan je laten maken bij een drukkerij en zo zorg je meteen voor een originele start!

Superhelden bootcamp

Organiseer een superhelden bootcamp voor je verjaardagsfeestje. Je kan op voorhand aan alle gasten laten weten dat ze zich moeten verkleden als hun favoriete superhelden. Vervolgens verzin je allerlei originele activiteiten, zoals een parcours met hindernissen en speciale krachtproeven. Er kan ook een prijs worden uitgereikt voor de superheld die de proeven het beste uitvoert. 

Zwemfeestje 

Heb je een zwembad in je tuin of is er een leuk openbaar zwembad in de buurt? Zeker bij hoge temperaturen en zonnig weer is een zwemfeestje hartstikke leuk. Laat uitnodigingen voor je feestje drukken bij Printdeal.be en laat aan alle gasten weten dat ze hun zwempak moeten meenemen. Wedden dat het een spetterend feestje wordt!

Crea bea feestje

Vind je het leuk om creatief in de weer te zijn? Nodig al je vrienden dan uit voor een echt crea bea feestje. Haal op voorhand voldoende knutselmateriaal in huis en laat iedereen zich creatief uitleven. Jullie kunnen samen schilderen, juwelen maken of leuke haakwerkjes breien. Achteraf kunnen alle gasten hun eigen werkje mee naar huis nemen als aandenken aan jouw feestje.