Zelfs van het aperitief hoef je je dit jaar niets aan te trekken. Gabriella, de cateraar van de Cocina-restaurants, heeft immers de COCINA FESTA BOX bedacht. Deze maaltijdbox vul je met feestelijke producten en gerechten uit Italië. Op het menu: cocktails, wijn, prosecco, focaccia, antipasti, die je kan aanvullen met primi, secondi en dolci. Voor een uitzonderlijke avond op z’n Italiaans!
Hoewel de temperaturen deze periode van het jaar weinig soeps zijn, waan je je dankzij dit menu toch in zonnigere oorden. Glen Ramaekers, een chef met Filipijnse roots, kruipt achter de kookpotten met de Brusselse Mallory Gabsy, een van de jongste deelnemers van Topchef. Die samenwerking levert je de Holy 3 Christmas Box op, die het beste van twee werelden combineert. Denk aan oesters met prei, boerenkip met rum en bananenloempia. Bovendien komen alle groenten vers uit de tuin van Glens restaurant Humphrey chez PIAS.
Wie feest zegt, zegt fruits de mer. Er oogt niets chiquers aan de feestdis dan een riante schotel met zeevruchten. Brasserie du Lac aan het meer van Genval legt je in de watten met langoustines, kreeft, sint-jacobsvruchten bereid met champagne, oesters en – voor de liefhebbers – échte kaviaar. Als je je ogen sluit, waan je je vanzelf op een zonnig plekje aan het water.
Tastyoo, de maaltijdbox die je dagverse gerechten bezorgt die je enkel nog hoeft op te warmen, verzorgt ook je eindejaarsmenu. Voor 39 euro per persoon kan je kiezen uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Bevalt de hertencarpaccio je niet, dan ruil je die toch gewoon in voor een cromesquis van kreeft? En zegt een ballotine van parelhoen je niets, dan kies je toch een pittige zalm en wakame millefeuille? Chef-koks Nico en Laurent maken alles met plezier voor je klaar.
Bestel voor 19 december (voor Kerstmis) en voor 26 december (voor Nieuwjaar) op
Toegegeven, HelloFresh link je niet meteen met de feestdagen, maar speciaal voor deze glamourperiode heeft de maaltijdbox zichzelf overtroffen. Kies je voor de (vegetarische) kerstbox, dan krijg je een doos vol verse ingrediënten en recepten die je stap voor stap uitleggen hoe je een feestelijk viergangenmenu bereidt. Op slechts twee uur tijd staan er een rivierkreeftjescocktail, courgette-erwtensoep, Wellington-rollade en chocoladelavacakejes voor de neus van je gasten. Is kerst voor jou gelijk aan gourmet, dan is de box met acht gerechtjes om te delen – hallo chocolade-peerpannenkoeken! - wat voor jou.
Bestel tot en met 17/12 op